Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 10 februari 2015

Helg på en tisdag


I kväll försöker jag fixa fredagskvällskänsla fast det endast är tisdag kväll.
Det har varit två hektiska och råddiga dagar med renoveringen i kafferummet och jag har slitits mellan renoveringen och det "riktiga" arbetet.
Senast i söndags kom stressen på tal på LR partyt som jag var på och jag hävdade att jag sällan känner en omöjlig stress. Känner ett inre lugn, är nöjd och har lärt mej säga nej (för det mesta).
Men nu måste jag helt enkelt erkänna att en viss stress smugit sej på och det gör verkligen inget gott med mej.
Det började redan i förra veckan med färgnyansen som var helt uppåt väggarna (bokstavligen) och allt skulle svängas om i hjärnkontoret igen. Och hela helgen har jag varit uppe i varv och inte kunnat släppa taget. Två nätter nu har jag vaknat vid halv fyra, när jag kunnat få sova till fem och så yrt omkring hela dagen.
Dessutom med förkylning envist hängande över mej som jag frenetiskt motarbetar men det gör ju knappast nånting lättare.
Klockan 6 i morse när jag började torka köksstolar var jag alldeles vimmelkantig och flimrig framför ögonen. Men vi har nu flyttat in tillbaka, det mesta är på plats och saker vi ännu väntar på får vi helt enkelt ta när de kommer. Tror i detta skede att jag gjort det jag kan göra i stort sett och lättad över att projektet börja vara i hamn. Det har varit jobbigt och skrämmande samtidigt som jag har trivts som fisken i vattnet.
Så i kväll blev det ett gott glas vin till maten och bastubad, precis som en fredagskväll ska se ut. Låter pulsen sjunka till normal nivå och så en kopp god natt te på det.


Här efter julen kraschade jag ju en fönsterlampa och det har varit mörkt hos oss sen dess.
Men nu hänger två diamanter i fönstren i stället. Varde ljust!

2 kommentarer:

  1. Va fina lampor å varv ner he e int na bra fö kroppi ti va stressa / mamm

    SvaraRadera