Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 4 april 2015

En dag för vernissage


Men visst fick vi en solig och fin dag även i påskhelgen.
Påskhäxorna har haft ett ypperligt flygväder och själv har jag skurat upp i uterummet och bäddat dagbädden och satt in stoldynor. Snart kommer den underbara utetid och jag måste riktigt sätta mej ner en stund för att bara lyssna till fågelsången som hörs så bra i uterummet.
Fritz Jakobsson hade vernissage i dag i rådhusgalleriet i Nykarleby så vi tog en lite utflykt till den för att beskåda hans målningar. Han har som vana att alltid spela några stycken på sin gitarr på sina vernissager. Alltid trevligt att se andras målningar och dessutom av världskända konstnärer som Fritz. Dock gillade jag bäst hans akvareller som var lätta och fräscha. Oljemålningarna var inramade i stora och svulstiga ramar och det tycker jag förtar en annars fin målning. Men smaken är som känt som baken.


Köpte två litografier av honom som jag tyckte gjorde sej bra tillsammans färgmässigt så de ska få sej varsin ram och komma upp på nån vägg så småningom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar