Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 5 april 2015

Soliga påskdag


Ännu en strålande dag.
Fastän solens strålar tidigt sökte sej in och vi verkligen borde gått ut blev vi fast i en fascinerande film. The Monument mens. Filmen bygger på verkliga händelser där nazisterna stal ovärderlig konst under kriget och ett antal konstintresserade män hittade det mesta och återförde till dess rätta platser.
Men sen kom vi oss ut och fastän det har varit påskdag och allt har här servats cyklar, städats förråd och jag har fixat lite vårfint i uterummet. Hur mycket flugor där redan är nämner jag inte.
Efter att ha varit på vernissage i går och sett alla vackra och berömda tavlor i filmen är jag nu så sugen själv på att ta i penslarna. Det värsta är att jag med den senaste havsmålningen satte ribban för mej och det har visat sej vara svårt efter nåt man verkligen själv är nöjd med. Jag har erfarenhet av det från tidigare bl.a för flera år tillbaka när jag gjorde en akvarell av Zeb, då tog det hur länge som helst att komma igen och jag trodde verkligen att min målarkarriär var över. Hoppas nu det inte blir samma den här gången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar