Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 3 april 2015

Långfredag


Den har verkligen varit lång den här fredagen.
Men tillika så skönt att timmarna går långsamt och inga måsten ligger över en. Gjorde en promenad efter att ha haft en ordentlig sovmorgon och en lång avslappnad frukost med tidningen. Trodde det ännu skulle vara påfruset men det visade sej att det var blött som bara den så Zeb hamnade i duschen till hans stora förtret. Det är alltid en spännande procedur för honom och tar väldans på krafterna så han slocknade direkt efteråt. Jag några timmar senare.
Ritkol har jag haft i skrivbordslådan i snart ett år och bara öppnat för att känna på kolen. I dag kom jag mej för att göra en snabbskiss med kolen som passar in i dagens stämningar. Smutsigt värre men roligt. Har fått höra att hårspray ska fästa kolet på pappret bättre så det fick sej en omgång med det efteråt.
Dagens trevligaste stund har jag haft i köket med storebror, en riktig mästerkock när han är rejält hungrig och på hugget. Av lite allt möjligt trevligt och framför allt rester fick han till en supergod måltid. I hans blivande lägenhet kommer det att dofta gott av mat och kryddor.
Kära mor bjuder på en kaffesits i kväll så jag får börja "lägga på ett kol" (höhö) här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar