Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 18 april 2015

En lördag


Oj vilken lördag det blev.
Racerfart från tidiga morgon med städning och karlarna tog tag i bilpolering medan andra drog rötter och så kördes allt till skogs. Säkert finns hur mycket rötter där som helst ännu men det värsta är borta och vi borde få hållit det i schack med gräsklippning sen.
Tyckte de var så duktiga att jag stekte plättar med grädde och sylt till åt dem. Alltför sällan det blir plättstekning hos oss nu för tiden,. Inte är det bara barn som gillar plättar, det går hem hos nästan alla skulle jag tro.


Färgtuber och målardukar skulle hem och eventuellt en utegrill så det blev en tur till Kokkola.
Allt det plus ett litet citrusträd kom hem. Ja också grytlappar åt lillebror som inte gillat mina hemvirkade :(
Det här med att sätta ihop en grill har vi erfarenhet av förr så vi tog det med jämnmod. Det tog väl ett par timmar för oss här på hallgolvet men tro det eller ej så är den färdigmonterad nu och bara står och ser tjusig ut. Få nu se när vi inviger den. Men åtminstone är vi redo för vår och sommar och den ljuvliga grillsäsong som gör att man njuter extra mycket av mat, samvaro och värmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar