Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 21 april 2015

Ljuvligt


Gratulerar till oss, gräsmattan är genomkrattad.
Det mesta är gubbens förtjänst det ska vi inte sticka under stol med. Han är en hejare på att kratta medan hela jag får spader redan av att hålla en kratta i handen och jag hävdar bestämt att den dag det var utdelning av krattningsiver så var jag ute på villovägar. Den ivern hittade aldrig mej. Och jag inte den. Däremot kan jag tycka det är fasligt fint när det väl är klart.


Det lövas i buskar och träd.
Lillebror hade den goda smaken att komma hem med Magnumglass efter arbetet så vi satt i solen på terrassen och njöt. Inga trädgårdsmöbler framme ännu, tyckte nån yrade om snö på torsdag. Hoppas det nu bara var ett yrande.


Naturen bjuder på ögongodis.


Zeb saknar snöhoparna och söker sej helst i skuggan. I morgon bär det av för kontroll av tassen men jag vet redan att det blir förlängning av medicinen. Det är ett riktigt elakt sår. I maj när och om det börjar hålla varmt ska jag klippa hans päls. Gjorde det ett år tidigare och vi nästan såg hur han njöt av friheten. Fast jag gillar att borra in händerna i hans päls och i dag var den så varm och inbjudande av solvärmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar