Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 22 april 2015

När det inte går som på räls


Nej alla dagar är verkligen inte så trevliga.
Vi skulle ju på kontroll av Zebs tass och jag visste att det blir fortsatt medicinering eftersom inget bitit på såret ännu. Veterinären tyckte att såret ser lite märkligt ut och varken blöder eller är varigt och hon funderade eventuellt att det kan vara fråga om en tumör. Så vi fick välja på att ta kortison och antibiotika i ännu två veckor och se ifall kortisonet har nån verkan. Eller att söva honom och ta en bit av såret för att eventuellt upptäcka cellförändringar. Vi valde medicinering som första alternativ, allt kom så plötsligt att vi inte kunde smälta det så där bara på direkten.
Så nu är vi uppe i en medicindos på 10 tabletter om dagen och det är inte lite i en stackars hundkropp.
Då tvättar vi också tassen dagligen med antibiotikaschampo.


Jag tog min lilla vän på en skogsutfärd och han var glad och full av energi. Svårt att tro att nånting felas honom. Rusade ner i diket och kom upp med en halv tall på ryggen.


Åtminstone fick han mej att skratta åt hans bryderi hur han skulle få bort kvisten. Så nu har vi två veckor av medicinering och sen återkontroll. Lever på hoppet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar