Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 28 april 2015

En lillan handil


Idag tog jag en tur ut till Sunds och Jysk.
Visste i förväg vad jag ville ha. Kryddor och violer och en solstol. Den här är bara min och jag förklarade läget för resten av familjen att det är fem euro varje gång de vill låna den och när jag kommer är det bara att pysa. Tror ni det gick hem?


Så demonstrerade jag hur kryddkrukorna ska stå i uterummet, helst med en stadig fot ännu. Men jag kom på att det säkert går lika bra att trycka ner armeringsjärnet mellan tegelstenarna i golvet. Få nu se hur det blir.


Vinrankan som fått pyttesmå mössöron fick större kruka och ny jord och flyttades sen till uterummet tillsammans med två hortensior som jag hoppas ska vakna ur sin Törnrosa sömn. Men jag vet att det ännu kommer kalla nätter och eventuellt snö så de fick ett litet fibertäcke över sej före jag lämnade dem. Men soliga behagliga kvällar som denna lägger nog igång en hel del och inspirationen finns och räcker till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar