Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 19 april 2015

Säsongen är inledd


Eftersom solen behagade visa sej även denna våriga söndag så bestämde jag att nu skulle grillen invigas. Ingredienser till det fanns färdigt hemma så det var bara att sätta igång.
Den godaste maten är helt klart den grillade men det blåste aningens kallt och gubben och jag stod och småhuttrade men humöret var det inget fel på. Alltid intressant när man inviger nya grejer.


Zeb invigde simning i ån på förmiddagen.
Jag hann inte ens blinka före han var i och så fick jag streta emot för att få honom iland på nytt. Massor av vatten och strömt är det nu när ån gått över sina breddar. Men ack så vackert.
Nu ska jag ta den officiella söndagsvilan med en god bok. Huset har tystnat efter att far och storebror tog cyklarna och åkte ut i skogen, lillebror är på väg till tåget och Huvudstaden för kvällens konsert (Steven Wilson). Endast diskmaskinen är igång och det ljudet är närmast sövande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar