Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 3 augusti 2015

En dag med allt möjligt


Tvära kast hos oss.
Förmiddagen spenderades i städandets tecken. Vi hade bort kyl och frysskåpen från väggen och dammsög och skurade där. Ett ställe som sällan blir åtgärdat men tillika är viktigt att hålla fri från damm. Det blev nog dagens plus i kanten.
Plötsligt kom det besked om att Vasaresan som vi tänkt göra nån dag den här veckan blir i dag. Bara att kasta om kostym och hoppa i bilen. Storebror som ännu har semester fick vi med oss och det var roligt att spendera lite tid också med honom. Fiskegrejer stod på karlarnas inköpslista och jag yrade runt i mångahanda affärer mest för det stora nöjets skull. Vindtygsjacka, ljushållare hittade jag. Har alltså börjat ställa mej för hösten. Och mera målardukar naturligtvis, det behöver alltid finnas till hands om andan skulle falla på. Som det gjorde i går kväll. Sent om sider fick jag en ingivelse att här ska målas och det blev en snabb målning gjord mest med natursvamp. Härligt när det flyter på och det inte blir så mycket småpill, som med ansikten exempelvist.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar