Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 14 augusti 2015

En ny favorit


Säj hej till ugglan Helge.
I kväll har han färdigställts för att sen bara stå och se vacker och tjusig ut. Blev verkligen lite förmer med sin koppardräkt och kunde tas för att ha blivit inköpt från varuhuset med de galna dagarna för typ 399.99. I den stilen har deras ugglor gått har jag sett. Nåja, min går för ca en tia och det är helt okej.


Och första arbetsveckan har gått och jag har varit pigg och positiv så gott som hela tiden, har verkligen försökt bjuda till. Men i dag på eftermiddagen kom en enorm trötthet över mej och minuterna gick lååångsamt. Hade helst dunkad huvudet i nån vägg då.
Var som klubbad här hemma ett tag men har nu kvicknat till och njuter av lugnet och ensamheten.
Det är fotboll som gäller för den övriga familjen men just ikväll orkade jag inte sitta på sidan av en plan. Så jag krafsar Zeb mellan öronen, målar uggla och njuter av sol och bok. Fantastiskt skönt här hemma i vårt casa. Finns inget jag längtar så mycket till som just vårt hem, vår borg.


Ha nu en riktigt skön fredagskväll kära ni. Det tänker då jag ha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar