Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 6 augusti 2015

Grön dynamit


Trampade iväg in till stan i dag.
Hade sandaler med och bytte om från cykelskor på en bänk mitt i stan. Hade kanske tänkt gå en liten runda men svettig som jag var blev rundan rätt snäv. Vädrade mej lite först och så gick jag in till hälsokostaffären. Det var tänkt att jag skulle köpa mej ett te med Spirulina som vi fick dricka på vår senaste Merabsdag. Tyvärr verkar det vara svårt att få tag på och fanns helt enkelt inte. Nå skam den som ger sej tänkte jag och köpte Spirulina tabletter istället.
De framställs av blå gröna alger och har funnits på jorden i över 3,5 miljarder år. Spirulinan har ett så högt näringsvärde att NASA ofta använder det som kost till sina astronauter vid rymdfärder.
Det här är alltså grön dynamit på påse och nu väntar jag med spänning på effekten.

2 kommentarer:

  1. Hu ska man vaal åv dömdee pildre? Tänkt om he sku vaa na ti sats på :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Som en duracellkanin had ja tänkt ;) Skämt åsido, rekommenderar att du läser på nätet och går sen och köper dej en påse.

      Radera