Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 21 augusti 2015

Välkommen fredag


Sitter på verandan och njuter av kanske lite svalare väder. Inte alls mej emot.
Skriver från samsungplattan och veckans dåligkvalitetsbilder kommer från den, jag är medveten om det men har inte orkat med kamera och uppladdningar alla dagar.
Fredagen kom också den här veckan och nu ska ett skifte till sen är det över för den här gången. Annars har det gått bra, tiden har gått rätt fort och jag har en trevlig arbetskamrat vid min sida så det är helt ok. Det är värmen som istället knäcker. Med full klämundering, handskar, hörselskydd och stödstrumpor för att inte varken ben eller fötter riktigt ska gå sönder är det inte det bästa tänkbara i denna värme. Genomvåt av svett i åtta timmar är inte alltid det fräschaste.
Saknar vettig tid med gubben och ungarna har jag knappt sett röken av. Sånt kan jag sakna. En önskan har jag ikväll när jag sent om sider tagit mej hem och det är att få sätta mej ner vid köksbordet med gubben. Ska framföra en hälsning om en liten bit mat och ett glas rött, tända ljus och bara få prata om veckan som gått. Vädra tankar helt enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar