Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 27 augusti 2015

Inoljad


Så kom vi äntligen så långt att vi fått staketet inoljat.
Det tog några svampar och ett par trasiga plasthandskar och jag själv impregnerad både här och där. Men nu är det klart och ser eventuellt lite bättre ut. Jag har varit skeptisk till staketet från första början eftersom det var i rätt dåligt skick när det slumpades bort. Få nu se hur länge det hålls stå.
Ska ta mej ut och rensa upp i nån blomrabatt ännu, men först skulle jag vilja ge ett visst parti lite goda råd istället för att publicera listor.
När jag och mina kamrater var i lågstadieåldern hade vi många "fiender" bland pojkarna. Vissa ogillade vi mer än andra och på ett majkalas skrev vi deras namn på ballonger och så klämde vi sönder dem mellan en dörr. Så befriande!
Det borde ni göra istället. Drick mjöd och ät några munkar, blås sen upp ballonger och "pama" mellan nån dörr. Världens skönaste partaj vill jag lova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar