Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 28 augusti 2015

Omväxlande


Vi satt i allsköns ro där ute efter arbetet i dag eftersom solen lyste och det var varmt.
Plötsligt kom en rejäl åskknall och stora droppar föll, som från ingenstans. Nu i kväll lyser åter solen och det är riktigt fint.
Jag tog tag i städandet efter en vilostund och det är så otroligt skönt att ha det undan. Dessutom tvättade jag upp två stora mattor som nu hänger på tork. Det har legat länge över mej att få det gjort men så otroligt svårt att få ändan ur vagnen.


Zeb och jag har ett par timmars tvåsamhet och gör precis som vi vill. Bland annat äta upp den sista glassen i frysen för att sen se oförstående ut när någon undrar vem har tagit sista glassen? Vi har en tyst överenskommelse där Zeb och jag, inte skvallra på varandra.
Nu tror jag vi ska hitta på nåt kul. Pimppa en flaska till kopparfärg som ett exempel. Måste ju göra nåt fint för ljusen tills villaavslutningen i morgon kväll. Inte för att vi har nån villa men dock och inte mindre, ett växthus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar