Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 10 september 2015

Blandade karameller


Ett skapelsens under måste ju denna passionsblomma ändå vara. Blommar vackert hos gårdagens pristagare och hans fru i deras blomstrande paradis.


På tal om gårdagen så figurerar det bilder från evenemanget i mitt fb flöde och jag har under dagen suttit med ett bubblande skratt i magen. Så om inte annat än för mitt eget stora nöjes skull blir det två bilder från eventet när ko mitte´n väntade på att pristagaren skulle få på sej finstassen.


Alltså denna underbara kvi... jag menar man förstås. Här finns det skådespelartalang så det ryker om det.


Hos oss blommar ingen passion, däremot äppelblom! Väl så trevligt det.


Sist men inte minst så har Zeb varit till Losvika i dag. Blivit nersövd och fått både rygg och höfter röntgade. Glapp i höftlederna och förslitningar på höftkulorna löd domen. Så nu påbörjas långtidsmedicinering med värktabletter och nytt ledsmörjande foder.
Zeb var alldeles groggy efteråt och tänkte aldrig vakna upp. Fick lyfta honom i och ur bilen och här hemma på gården säckade han bara ihop med blicken "kom och hjälp mej. Så jag bar in honom på köksmattan och där slocknade han igen.
Men i kväll på vår promenad var det ett alldeles nytt liv i hunden. En ny glöd och iver som det är längesen vi sett. Han hoppade och dansade i sitt koppel och höll linan sträckt så gott som hela vägen. Förut har han vaggat fram en bit efter mej och mest bara snusat sej fram.
Om värkmedicinen som påbörjades redan på förmiddagen givit en direkt effekt så att smärtan är avklippt vore alldeles underbart. Men än ska vi inte ropa hej, likväl känner jag mej strålande glad att vi fått det lilla busfröet tillbaka.
Så visst blev det en skål med blandade karameller idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar