Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 6 september 2015

Höst i luften


Nu är det verkligen inte missvisande längre.
Naturen byter klädsel till dovare och jordnära toner. Gula löv singlar till marken i takt med regnets trummande. En rå kyla söker sej in i huset som gör att vi får börja skicka in lite värme. Men ändå är det så mysigt att få söka fram sockor och stickade plagg när man känner sej frusen. Tända upp ljus och krypa in i hörnet på soffan. Sticka lite sockor till familjen. Nu är det höst i luften och jag gillar skarpt.
Det blev en liten konstrunda till i dag. Efter mat och eftermiddagskaffe kom det F1 i tv och mina karlar satt som fastklistrade och ingen vettig diskussion gick att ha, så jag tog bilnycklarna och åkte iväg till Purmo där mina gamla målarkollegor Ann-Sofi och Viveca hade gemensam utställning. En ny fascinerande teknik fick jag betrakta och en trevlig pratstund med de två.
Så nu är jag fullproppad med nya ideer och inspiration efter en verklig konsthelg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar