Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 4 september 2015

Regnväder


Hur har jag ändå inte längtat efter lite härligt hederligt regnväder.
Och precis som på gamla tanter började det rista mej i huvudet strax före det ställde sej för oväder.
Sådana här kvällar kan man med gott samvete sitta inne och kuttra, tända ljus och diverse mysbelysningar. Det gillas skarpt.
Annars då? Ja dagens konstigaste var väl känslan jag efter nattens dröm jag fastnade i. Vi flyttade till ett helfinskt ställe med våra två pojkar men lämnade Zeb att stå i lina här i Esse. Mörkt var det hela tiden och en person försvann från en kvällsfest och alla sökte resultatlöst. Jag var orolig för att pojkarna inte skulle få vänner men att yngsta sonen skulle köra flera hundra kilometer till sitt arbete var inget jag tänkte på. Det var riktigt ångestfullt att vakna upp i morse och som ni säkert vet kan den känslan följa med ett bra tag under dagen.
Det har tagits crp på mej i dag för att utesluta att jag inte har nån inflammation i brännskadan på armen, eftersom en hettande rodnad började sprida sej i går. Provet visade bra och just nu avvaktas det medan jag ska sköta och putsa såret själv.
Dessutom bjöd jag syster på en halvgammal torr kakbit i dag (bara hon och jag vid vårt bord i arbetet) då jag just denna dag för 15 år sen började på Varax. Hade nån vinter före det varit som tillfällig arbetare där men den här dagen började jag med fast anställning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar