Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 27 september 2015

Soffsöndag



Ursäkta för den dåliga bildkvaliten men bordsdatorn ligger i beståndsdelar och väntar på kylpasta. Det ska bytas fläkt eftersom jag påpekade att man nästan borde ha hörselskydd i dess närhet. Så det är väl så gott som mitt fel att jag denna kväll fick ta till samsungplattan.
En kväll och en hel dag föresten som jag nästan tillbringat hela min vakna tid i soffan. Ack hur skönt är det inte med sådana dagar!
Jag kommenderade ut lite arbeten och till och med mamma hämtade hit färdig nötbringa till maten utan kommendering, jamen är hon inte bäst en söndag som denna så säj.
Så vad har jag då gjort får jag riktigt börja tänka efter. Nå jag flyttade lite penslar och faktiskt kokade potatis. Sen stickade jag färdigt ett par sockor så nu har ungarna varsit julpaket att vänta. Så glada de ska bli! Sen fanns ju en massa garn kvar så nu blir det en mössa åt mej själv, tycker jag har känning av örvärk eller så är det vax i hela systemet, vad vet jag. Men mössa känns väldigt aktuellt just nu så det är på gång. Sen har jag i en ganska lång stund under eftermiddagen ockuperat hela soffan för mej själv i vågrät ställning och drömt konstiga drömmar. Fy tusan en riktigt bra söndag när jag tänker efter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar