Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 1 september 2015

Morgonsol


Kameran finns sällan till hands när de där ögonblicksbilderna kommer.
Så var det i går morse när jag kom cyklande genom byn. Dimman låg tät över bygden och strax bakom klockstapeln lyste en blek sol. Och jag tänkte genast på kameran som låg här hemma på skrivbordet. Vilka fina bilder det kunde ha blivit där under några minuter. Så denna morgon slank den ner i väskan trots att det endast fanns lite dimma. Tänkte att mitt i allt finns all dimma mitt i byn sen när jag kommer. Men nej så var inte fallet. Himlen var klar blå och solen lika klar. Men när jag ju ändå hade kameran med stannade jag och knäppte lite bilder. Kände mej aningen malplacerad där jag stod med cykelhjälm på huvudet fotograferandes kyrkan strax före sju en tisdag morgon.
Men en Esse kyrka i morgonsol är inte helt fel det heller, trots att dimman, en blek sol och en klockstapel ännu spelar för mitt synfält.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar