Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 23 september 2015

Hemmafix


Ikväll har sovrummet fått sej ett lyft med fönstertvätt, nya gardiner och småpiff.
I och med hösten blir det också murrigare färger. Petroleum verkar vara en populär färg i höst och eftersom jag gillar den och sovrummet numera går i ljusa färger tyckte jag det skulle sitta bra med att bryta av med den i gardinerna.


Plockade in lite kärleksört för att sätta i favoritampeln. Blev hur bra som helst. Ibland är det, det lilla enkla som kan bli det allra finaste.
Sitter bra med en hemmakväll nu, att få landa i soffan med en sockstickning när det är riktigt höstväder ute. I går kväll tillbringades kvällen på skolan med en föreläsning med Erno Enkenberg. Fast det inte var min stil av måleri så var det mycket intressant att höra hur han tänkte och gick tillväga. Alla föreläsningar går på engelska så visst finns det delar som hjärnan inte uppfattar, men i det stora hela så går det riktigt bra.


Myskillen Zeb tar livet med ro. Han mår mycket bättre med värkmedicinering på och livet leker igen som på sjuttonde året hälsar han. Fast visst måste man också ta igen sej mellan varven.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar