Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 14 september 2015

Nya tider


Det var detta jag yrade om i går.
Nya tider med nya utmaningar stundar för denna kvinna.
En del av mej vill genast springa iväg och köpa skolväska, innetossor och göra en färgglad namnskylt. Det var nog det roligaste med skolstart, att få måla en fin namnskylt som skulle sitta framme på pulpeten så att lärarna hade möjlighet att lära namnen på alla barn.
Nu är det ju ingen sån skola jag ska börja i utan en vuxenutbildning, herregud så vuxet det låter. Dessutom deltidsstudier vilket innebär kvällar och helger som kan göra att det känns tungt emellanåt.
Visst det kan tänkas att jag ger mej ut på hal is, ut ur min trygga invanda rutinbubbla. Att det kan ta oerhört på det redan dåliga självförtroendet. Men vad har jag att förlora egentligen? Nu tänker jag ge mej den här chansen, att göra nåt jag brinner för, få vara kreativ och pröva på en massa olika tekniker. Vad gör det då om jag gråter av trötthet nån dag. En annan dag kan vara så fantastiskt mycket bättre istället. Det är ju det här jag alltid velat göra.
Det känns svårt att få tankarna samlade i kväll, kanske för att hjärnan är full av snor och alla leder i min kropp småvärker, sån blir jag när jag är förkyld.
Hur som helst så på fredag börjar jag skolan igen. En utbildning på 2,5 år och jag ska njuta av att få vara kreativ och ha kreativa lärare, föreläsare och andra studerande runt omkring mej.


PS. Min första skolväska var en röd ryggväska av konstläder med metallknäppen och två nyckelpigor på. Inhandlad vid Handelslaget i Ytteresse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar