Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 18 oktober 2015

Allt möjligt


Ja allt möjligt har jag pynjat på med denna dag.
Söndag är ju en dag jag helst ser att jag får samlat de mina runt mej ett par timmar. Så blev det också i dag med mat, kaffe och fotboll på tv. Jag tittade faktiskt inte på matchen utan satt och sydde ihop en kudde men försökte ändå vara närvarande.
Har städat ur växthuset det som städas bör. Fönstren är skitiga och golvet mossigt men det tror jag får lämna till våren. Känner att jag är färdig med växthuset för i år.
Det sista, utom grillen är bortstädat på utsidan. Odlingslådorna fixade, utom den som det ännu finns morötter i.
Så jag har donat på med lite av varje denna dag. Fick också för mej att en lykta skulle piffas upp och nu är den kopparfärgad.


Minns ni när skolan skulle börja och jag yrade om en skolväska som jag ansåg var en nödvändighet. Det tycker jag fortfarande och drömmen har varit en Kånken ryggväska som jag en gång i tiden varit ägare till. Har velat till och från och tyckt att de varit onödigt dyra. Så igår var jag övertygad om att här skulle minsann handlas väska och gick med stora kliv bort mot väskavdelningen i en affär. Där hängde de på rad i olika färger och plötsligt var jag inte alls säker på att det var en sån jag skulle ha. I mitt huvud hade jag byggt upp dessa ryggväskor som det snyggaste man kunde äga och nu plötsligt såg jag inte skönheten. Så det blev inget köp. Istället hittade jag en som tilltalade mej mycket mera på nätet som jag nu klickat hem. Snyggare och billigare. Kan inte bli bättre.
Skolflicka utan skolväska blir ju inte till någonting.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar