Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 21 oktober 2015

Harmonisk


När det mesta med den här dagen kändes grått och trist plingade det i dörrklockan.
Jag fick boken som jag beställt med jultidningar och som jag faktiskt tänkt spara till julen ifall jag inte andra klappar får. Men det är ju evigheter dit så det blev helt enkelt en alltför tidigt julklapp till mej själv, jag är ju så snäll.
Tror den här kom ganska lagom för när jag bläddrade som hastigast i den såg jag att den också handlar om stressen i vår vardag och allt vi tror vi borde hinna med. Själv var jag upp i varv redan innan vi kom hem idag. Tänkte på alla måsten i hemmet, löven som blåser omkring därute, tavlan jag skulle vilja hinna måla och farmor som jag borde besöka. Alla dessa måsten gör mej totalt slut mellan varven och då har redan arbetet tagit det mesta av dagsenergin.
Så det jag gjorde var att lägga mej för att sova ca en kvart, laga mat, ha världens roligaste samtal med sonen och ut på en promenad med hunden. Sen. Ingenting. Hur skönt.
Tänkte att löven kan väl blåsa omkring bäst de vill och de som inte orkar se dem, krattan finns vid garaget varsågod. Tavlor har jag redan gjort så till december utställningen borde det finnas att ta av, dessutom är hela november oanvänd ännu. Och farmor har så många andra som kunde hälsa på, det kan inte hänga upp sej på mej. Hundhår i alla hörn kan jag leva med, inget slår hans vänliga ögon när han lägger nosen i mitt knä.
Så det finns harmoni i kvinnan denna kväll fast skiten hopar sej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar