Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 16 oktober 2015

I samma kulör


Naturen ser ut som om den blivit doppad i samma målarburk.
Hörni gott folk, det sägs att det är fredag. Man kan ju bli glad av mindre liksom. En riktigt ledig helg utan skola dessutom, fast jag gärna hade kört en skolhelg men det får jag om en vecka. Så istället ska jag kludda lite målningar i all sköns ro.
Såg tidigare ikväll en film för andra gången (har inget namn på den) som handlar om en konstnärinna som har den ljuvligaste atelje´ och gör målningar stora som hus, ja åtminstone som hundkojor och penslar som stora golvmoppar och kläder som säkert skulle stå för sej själva av all färg de fått på sej.
Åh! jag vill också ha! Alltid ska man vara rädd att få färg överallt men lite bättre har det blivit sen jag får husera i sonens avlagda där det är snart 16 år gamla tapeter. Före det höll jag mej mest på köksbordet och med nästan vita väggar var det ingen bra combo. Otaliga är de gånger jag skurat taklampan inuti när den varit full av målarskvättor. Och vad är nu lite kludd på tapeten om man istället får idka kreativt skapande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar