Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 2 oktober 2015

Det blåser storm där ute...


... och stänger sommarns dörr.
Men här inne är det gudagott att vara. Tog en dejt med pekka i dag. Passar på när det finns möjlighet och jag var på skola i gårkväll och har skola i kväll och hela morgondagen. För att hinna koppla av och göra sånt som behövs i hemmet sitter det alltså fint med en ledig fredag.


Det här är den bästa årstiden för att fixa lite inomhus. Det behövs inte mycket för att det ska kännas att man gjort en förändring. Själv har jag ett par kuddar och en grå pläd som är nytt och mer behövs inte.


Färgklickar är väl det bästa i inredningsväg kan jag tycka. Vem blir inte glad av färg frågar jag mej.
Och en diskbänk fri från koppar och kastruller. Sånt gör mej galen och att mötas av det en morgon kan få en hel dag förstörd. Nu är jag verkligen inget städfreak tro mej, det är få minuter i vårt hem som ser städat ut. Så fort jag släpper in hunden (och gubben) är det kaos. Men jag har lärt mej leva med det.


Så idag när jag sent omsider vaknade till liv (halvt omtöcknad ännu) så tvättade jag vardagsrumsfönstren, bytte gardiner kuddar och matta och bara det var en uppfräschning.
Och nu väntas besök till eftermiddagskaffet och småningom får jag packa ner färger och penslar för en helg i måleriets fantastiska värld. Så glad att jag får vara en del av den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar