Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 6 oktober 2015

Minusgrader


I natt har det varit ordentliga minusgrader.
Klockan fem när vi steg opp hade vi -5 grader och jag förstod att de återstående tomaterna i växthuset inte skulle vara särskilt fräscha. Så efter arbetsdagen rensade jag ut alla växter så nu ser det tomt ut där fast möblerna finns kvar. Vinrankan beskärdes och flyttades till vinterförvaring så nu är åtminstone det fixat. Det lär bli ännu kallare i natt.
Tisdagkväll betyder föreläsning på Borgmästaregatan så bara jag får slängt in nån mat nu så bär det av.

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Hur har du det?
    Här är allt faktiskt ganska så bra...

    Är du ofta i skolan? Jobbar samtidigt? Då blir det verkligen heltid...
    Jag unnar dig verkligen att få studera konst! Hoppas deär en bra tid.

    Vi hörs - Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej du!
      Skolan är deltidsstudier så jag jobbar heltid ändå. Det skulle jag inte orka med om jag inte tyckte det var otroligt intressant. Tisdagkvällar har vi Artist Talk med föreläsare från olika länder (igår en fransman) De kvällarna går på engelska men bilderna är ju på svenska ;) Torsdagar har vi croquis (snabbskisser) och modellteckning av levande modeller som kommer till skolan. Under en termin ska vi ha fem fredagskvällar och fem hela lördagar till olika tekniker. Vi har haft två helger med akryl och sen blir det modellteckning. Vårterminen innehåller teckning grafik och foto så nog har jag fullt upp alltid. Hoppas du har fina veckor vid Masku. Sen när du är hemma igen ska vi träffas, det hinner vi nog mellan penslar och staffli :) Kram!

      Radera