Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 22 oktober 2015

Skolhelg


Här hemma försöker jag hitta alla grejer som ska med till skolan i morgon.
Slutar man halv fyra och ska infinna sej klockan sex i Kokkola ivrig och alert att sätta igång så behöver man förbereda ett och annat kvällen före. Har just jagat runt som en galning efter mina Faber-Castell blyerts i hela huset och rivit upp skåp och lådor för att sist och slutligen hitta dem i korgen där det mesta i materialväg finns. Alltså mitt framför nyllet på mej.
Det ska bli en helg i modellteckning och jag tar med mej papper, kol, kolpennor och blyerts. Jag har som hastigast träffat lärarinnan vi ska ha den här helgen och jag kände positiva vibbar genast.
På tal om skola så är det ofattbart det som hänt i vårt grannland. Har följt med nyheterna så gott jag kunnat och riktigt känt hur ont i magen jag fått. Var har det gått snett och hur ska elever och anhöriga komma vidare? Så otroligt många hur om och varför så man blir alldeles matt.
Jag har suttit lite mer än en timme med farmor i kväll men jag kunde inte berätta om hemskheterna för henne, hon har nog med sej själv och sina bekymmer. Istället klippte vi lite naglar, gav fotmassage, drack honungsvatten och försökte hitta lugnande och vackra tankar inför natten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar