Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 4 februari 2016

En glad dag


Har varit för att träffa sonen i hans lägenhet.
Första gången jag var dit i år då vi båda har så fasligt sjå med våra kvällsprogram och så kommer han ju hem en vända på helgerna. Annars skulle jag nog sitta där oftare.


Frågade om jag fick ta några bilder av hans fina hem och det tyckte han var okej så länge han inte själv behövde posera. Fullkomligt älskar Ikea tyget jag köpte för ett år sedan då det ännu inte var klar om han skulle få lägenheten eller inte. Det har alltid varit lätt att köpa något åt honom eftersom vi är rätt lika i smak.


Se där hänger dollargrin tavlan till och med. Den gav jag honom efter utställningen.


Och på fönsterbrädet står hans egenhändigt snickrade röda bil. De två röda bilarna är färgklickar i hans vardagsrum. Den tredje står i garaget.
Runebergstårtor hade jag med så vi fick doppa och dricka kaffe.
Före hade jag hälsat på en nyopererad farmor. Hon har genomgått en gråstarrsoperation i dag och fast det är ett vanligt ingrepp har jag funderat på henne hela dagen. Skönt att allt verkar ha gått bra och att hon nu är på den bättre sidan.
Så en bättre torsdag helt enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar