Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 17 februari 2016

Kaffe njutare


Det är svårt att komma igång med nåt på kvällen om man inte först får sej en kopp kaffe. Ja jag är verkligen beroende av den ädla drycken. En tid drack jag inte alls om kvällarna men har fallit i gropen igen. Får helt enkelt en extra kick och sitter inte och gäspar mej igenom en hel kväll.
För det mesta är det ju de vanliga kaffesorterna man bäljer i sej, jämrar sej över hur dyrt kaffet är. Egentligen är det väl inte så dyrt när det kommer till kritan och jag slog på stort häromdagen och köpte ett paket långt över fem euro! Hur jag kunde?
Nå helt enkelt för att jag ofta stått och stirrat på de olika paketen men sällan, väldigt sällan provat nåt annat än det vanliga. Nu blev det ett Arvid Nordqvist kaffe med namnet Solid som skulle vara balanserat och fruktigt. Det fick mej mest att tänka på viner men säkert kan kaffe också vara det. OCH jag tycker det är så GOTT! Ser mycket svart och starkt ut, och starkt är det men inte beskt utan ett kaffe man kan sippa lite på, smaka och smacka. En kopp kaffe att njuta till helt enkelt. Inget man bäljer i sej på morgon när man ännu halvsover och det är bråttom bråttom. Nej detta dricker man på kvällen när man i lugn och ro kan sitta och njuta. En ny favorit helt klart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar