Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 22 februari 2016

Ut i tomma intet


I morse tänkte jag nog en stilla tanke om nån högre makt ska ha snuvat mej på helgen. Hann jag alls reflektera över att det var helg vi hade nyss. Nå nu har måndagen gått i alla fall och sakta men säkert kommer också denna vecka att krypa i väg.
Som det brukar vara efter första arbetsdagen på en ny vecka går jag omkring och gäspar och känner mej allmänt överkörd. Trötta fötter så de fick sej en omgång med massagedynan medan jag satt och stirrade ut i tomma intet. Zeb låg bredvid i soffan och puffade till mej med jämna mellanrum så jag inte skulle glömma bort att klia honom.
Suttit och spanat tapeter på nätet och blir bara mer konfys. I lördags bläddrade jag igenom minst tio pärmar i en tapetbutik och det jag inte trodde skulle bli så himla svårt visade sej än en gång vara otroligt maffigt. Mycket mörkt är på gång och visst kan jag känna en dragning till det men om jag måste ha dessa i 16 år som jag har haft de nuvarande kan det tänkas att man får ta en extra funderare. Men ljusa och vita är jag inte inne på just nu. Jag är ju en konstutövare som verkligen gillar färg.
Det kommer ta sin tid känner jag på mej men å andra sidan är det inte bråttom heller... Ja fast nog lite.
När jag tänker efter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar