Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 6 februari 2016

Snöyra


Där ute är det snöyra och fönstret där jag nu sitter håller på att snöa igen.
Men det är en lördag som ger mej ett lugn i kroppen. En lördag där jag har ett leende åtminstone inombords, kanske också ett synligt. Tacksam över att man kan vara så nöjd ibland med att bara vara.
Satt länge uppe för mej själv i går kväll med tända ljus och min stickning. Såg på lite bandade program jag inte hunnit med i veckan. Tog en sovmorgon, hur skönt är inte det. Efter småsysslor och morgonmål kärrade jag in lite ved och skottade snö (vilket var helt idiotiskt om ni i denna stund skulle fråga mej) Tog hunden på en promenad.
Efter en dusch och en varm kopp te och bläddrande i inredningsmagasin var jag redo att ta fram stickningen igen. Så nu har jag klart fram och bakstycket och jag tycker det är svårt att avgöra i detta skede om det verkligen ska gå att använda men det spelar inte så stor roll. Det ger massor av lyckohormoner bara av att sticka varv efter varv.


Har klippt ner ranunklerna för att njuta av dem så länge som möjligt.
Planterat lite grönt i större krukor. Kör ju mest med kaktusar och aloe växter nu. Men på önskelistan finns en större Monstera. Det är en växt jag alltid tyckt om sedan barnsben när mormor och morfar hade en jättestor en som gick allt upp i taket. Den var nog mormors stolthet tillsammans med blommande julkaktusar.
För att ny ändra om i mina sysslor för den här sköna innelördagen ska jag skissa till ett motiv på en duk och testa mina nya penslar. Det får bli resten av dagens to do.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar