Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 12 februari 2016

Skoldags


Slutade arbetsveckan redan två i dag.
Hem för att vila en stund inför kvällens grafik som kommer att gå på finska. Då gott folk ska hjärnan vara utvilad och inte ens det hjälper om vi ska vara riktigt ärliga. Mina två skolkompanjoner ligger hemma med flunsa och det är ju väldans tråkigt. Men de andra finns hoppeligen på plats.
Lillebror var redan hemma när vi kom. Hade i morse bestämt sej för att boka tåg hotell och konsert till kvällen i huvudstaden. Ja ibland går det undan så det ryker och det är bara att finna sej i att de gör nu precis som de vill de "små liven". Gav som förslag om han får lång tid i morgon får han gärna länsa Granits butiksutbud och ta med hem. Säkert.
Så har jag hunnit lindra den värsta klådan på det nya kuddfodrals tillverkningen. Åh det är mycket nu! Gick totalt igång på ett tyg och en plåtbit i arbetet i dag. Önskar ibland att hjärnan skulle ta ut lite semester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar