Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 24 februari 2016

Sol och dimma


Va härligt att få se lite skymt av solen. Det ger visshet om att hon faktiskt ännu finns fastän hon gömmer sej i långa perioder.
Tiden går så fasligt fort nu och jag tycks hinna mindre och mindre om kvällarna. Känner att detta bloggande som jag egentligen tycker väldigt mycket om blir lidande. Halvtama inlägg osv.
Men vi väntar på bättre tider.
I går var jag på artist talks till skolan där Simon Gripenberg från Jakobstad presenterade sitt konstnärskap. Han har bland annat gjort ljusinstallationen vid Sursik som syns från riks åttan. Trevligt med grejer man känner igen från sin hemtrakt också och inte bara sånt som görs ute i stora världen.
Ikväll var gubben och jag till galleri Bruno för att se min studievän Ingelas fotoutställnig. Så vackra bilder! Körde hem i ett ordentlig dimma och temperaturen sjönk snabbt. Ännu känns våren rätt så avlägsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar