Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 27 februari 2016

En slående vacker lördag


Ja men vilken fin lördag det blev.
Morgonen var kall och det kändes ända in så jag gjorde upp eld i spisen och satt i "lepakko" och njöt av att titta in i elden som dansade innanför glaset.
Det skulle till veckohandel och så måste jag få i ordning allt till nya telefonen (nytt abonnemang, skyddsfodral och pansarglas).
Mattorna fanns på vädring så länge för energin var på topp och här skulle skuras. Men vädret var så vackert och vidderna så lockande att hunden kom i absolut första hand.


Zeb spanade.


Och hittade mycket intressant att undersöka.


Tankepaus.


Snötroll.
Han fick busa runt i snön en god stund och det ledde till att han hade skakningar i det dåliga bakbenet när vi kom hem. Den djupa snön är inte så lätt att ta sej fram i och dessutom har han väldigt korta ben. Stackarn. Men han fullkomligt älskar snön.


Alla dessa vackra tulpaner!
Under tiden jag var med Zeb ute hade denna bukett slagit ut, de var i knopp när jag satte dem i vatten.


Alla dessa foton är tagna med telefonen och helt oredigerade.
Och visst fick jag skurat till sist. Och i kväll vräker snön ner igen. Har hälsat på farmor för att se hur hon har det med hälsan och stickningen. Känns bra att ha fått en pratstund med henne också den här veckan. Måste väl nästan se på tv ikväll och se vem de tänker skicka till eurovisionen senare i vår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar