Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 10 februari 2016

Vill vill vill


Äntligen fick jag lite städat i kväll.
Det blir bara längre och längre mellan tagen och det kan ju inte betyda annat än att vi har blivit så renliga av oss, eller? Det är nog typ det tråkigaste som finns efter att tvätta fönstren och varje gång tackar jag min lyckliga stjärna att vi inte har fler kvadratmeter än vi har.
Nåja det här var nåt som faktiskt behövdes här i huset nu och så kan jag ägna resten av kvällen till roligare saker. Det är så mycket jag vill göra nu och i fokus ligger stickning. Ska börja montera ihop tröjan än i dag och så kunde jag ju inte hålla mej i går när jag såg "tubgarn" och skaffade hem jeansblått av det och 10 nummers stickor. Efter tröjan ska projekt kuddtillverkning börja. Tänkte att det är ju fasligt inne med blått nu i vår så små detaljer av det kunde komma väl till pass.
Så nu har jag det som ligger på och tröjan borde jag få undan fortare än kvickt. Tidningar ligger framme ännu sen skolhelgen med collage för jag skulle gärna göra ett här hemma där jag skulle få tid att tänka och planera lite mera. Till helgen har vi grafik och då får jag naturligtvis en enorm kick av den konstformen. På skrivbordet ligger en tjock bok om drejning som jag borde ta en ordentlig titt i .
Gårdagskvällens artist talk gav fina vibbar om arbete med mosaik... ja det är en massa sånt som håller hjärnan aktiverad i dessa tider och så är de riktigt fria timmarna på dygnet så fasligt några.
Ibland känner man nästan panik över hur man ska hinna pröva på allt det roliga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar