Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 28 februari 2016

Söndagskyssar


Bullade upp med lite kyssar söndagen till ära.
Gubben och jag plumsade runt i snön med Zeb på förmiddagen. Inte klokt så mycket snö vi har nu, mest vad vi haft under hela vintern. Men jag kan tycka det är riktigt trevlig med det vita när det hursomhelst är vinter ännu. Bättre att det kommer nu än i april/maj.


Fixade mat tills storebror skulle komma hem. Blev så förvånad i går när det slog mej att en hel vecka gått och jag har inte haft nån som helst kontakt med honom på hela veckan. Det brukar nämligen inte hända för alltid skickar jag nåt meddelande eller slår en signal men tydligen har den här veckan bara rusat iväg. Som kompensation kanske jag våldsgästar nästa vecka.


När alla sen pyste iväg åt olika håll så tog jag tag i den stora målningen jag påbörjade för länge sen här. Målade och förklarade den färdig. Nu återstår bara ett litet problem. Vart ska jag göra av den? 120*80 cm har du inte bara att stå var som helst. Nå om inte annat så blir det påskbrasa av den. Inget märkvärdigt. Det var i alla fall roligt att testa måla på faner, svårare än på duk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar