Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 18 juni 2016

Sol åska och regn


Omväxlande väder idag minsann.
Förmiddagen sprang vi på stan i hällregnet men när vi kom hem slutade det och solen stack fram sitt härliga tryne mellan varven.
Eftersom regnskurar med jämna mellanrum uppenbarade sej så höll jag till i uterummet. Pysslade med plantorna och läste en bok i vilstolen. Underbart att ha det rummet såna här dagar.


Zeb har också varit uttråkad av vädret och ofta stått vid dörren och velat ut men när han väl sluppit har han gått en vända, sen kvickt in igen. Ibland har han ivrat till och lekt som en liten valp med sina leksaker. När han får en godbit i sin röda boll blir det fart på honom.
Själv har jag format en rumpa av modelleringsmassa, sjukt som nån uttryckte det. Konst kallar jag det. Hade tänkt göra en torso men det blev i svåraste laget så en rumpa blev alldeles lagom. Den står nu och torkar till sej.


Åskar det?!!!
Zeb brukar reagera rätt häftigt på åskväder men när han fick vara inne och ingen noterade det desto mera lyfte han bara på huvudet och tittade, sen la han sej till rätta igen.
Gubben har en ny kärlek i garaget på två hjul så jag ska föra kudden åt honom dit till natten så får Zeb och jag bättre plats. Hahaaa...

2 kommentarer:

  1. Åååå.. dessa kärlekar på två hjul å gubbar ;) Här har det varit på gång en sån kärlek i vinter men nu får kärleken vara ute å köra mellan varven så alla är nöjda... ja även jag brukar vara med för "husfridens" skull :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha! Jo jag har förstått att det är lite så hos er också. Den här är dock utan motor så trampa får han göra själv vilket ju är bra ;) Men att de kan bli så "knasiga".....

      Radera