Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 27 januari 2019

Frostbiten


Svinkall söndag med minus 28 från morgon.
Zeb och jag låg bland kuddar och plädar framför spisen och hörde hur det knäppte i vedträna samtidigt som jag tållade hans mjuka öron i mina händer. Så otroligt skön start på dagen.
Jag borde ha fortsatt i den stilen men skulle ju naturligtvis ha igång drejen. Tre klösar och noll resultat och det retar mej ännu i kväll så få se om jag klarar att hålla mej från den eller om det blir ett andra försök. HUR SVÅRT KAN DET VA???
På den korta men ändå långa promenaden när allt, precis allt ska snusas på var det så vackert men nöp rejält i näsan. Den har oss i sitt grepp nu, kölden.
Kanske jag borde kasta upp en sticksöm och hållas borta från leran i kväll. Satt och bläddrade i en sticktidning och blev inspirerad fast det var alldeles för svåra mönster för mej. Men nånting enkelt borde det ju gå att åstadkomma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar