Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 26 januari 2019

Med och motgångar


Dagen har fört med sej medgång och motgång.
Som synes har vi äntligen fått upp ryan på väggen och den gjorde precis den effekt som jag var ute efter. Gav rummet en mycket varmare atmosfär och liksom ramade in. Dock måste det till lite taveländringar för att få balans men det tar vi efter hand.
Men före allt detta vaknade jag tidigt och tog Zeb på länk. Det var spännande tider för jag hade nästan köpt mej en brännugn och den skulle hämtas under förmiddagen. Nånstans i bakhuvudet hade jag ändå en känsla av att detta inte skulle gå i lås och jag fick så rätt. När vi kom fram såg vi ju att den var alldeles kolossalt stor. Vi skulle inte få in den någonstans i vårt lilla pörte. Var det inte dörrar som var för smala så var det bilen som fått lämna på utsidan och så kan vi ju inte ha det. Så vi fick åka tomhänt tillbaks och jag tröståt en kaka, drog upp snoret och började beskicka mina pyttsor.
Blev kritisk till de elva drejade och förstörde sex av dem, så nu återstår fem. Varför nöja sej med skeva och fula när jag kan bevara de lyckade. Och i nuläget ska det sparas slantar till en splitterny toppmatad brännugn. En sån kan jag med tur får inknycklad i nåt hörn. Med garanti och allt.


Hälsade på hos farmor för att ge henne tröjan jag köpt. Som förstås var onödigt stor men med tre uppvikningar av ärmarna blev den användbar ;) Hon är ju så liten stackarn. Och jag kan känna en så stor bedrövelse i hennes livssituation att jag vill fälla en sorgetår. Bara mina pyttsor torkar till ordentligt ska jag ta med mej en så hon får känna hur jag formar och har mej. Hon tyckte det lät så roligt detta med drejning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar