Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 3 januari 2019

Full koll


Vet inte hur många minuter jag suttit och stirrat på skärmen nu utan att veta var jag ska börja. Känns som om dagens inlägg blir typ två meningar. Fast i så fall hade jag redan slutat. Så jag fortsätter.
Sitter och är småfrusen efter dagens massage. Jag var så rädd, eller ängslig att åka i dag för det gjorde så in i norden ont sist. Men jag var lite bättre i skick nu är gången tidigare, och grinade inte många gånger. Fick mej tummad allt under fötterna (det var värst) upp till skallbenet. En helkroppsgenomgång så att säga.
Stack mej in till farmor för att få smeka henne över kinden och höra hur hon har det. Förstod att tiden varit lång nu under helgdagarna och det är helt förståeligt. Tror vi alla mår bra av att komma in i de vardagliga rutinerna, och att de uppstyrda dagsprogrammen börjar för åldringarna.
Zeb är också bortkollrad av ledigheten, fattar inte att jag åker iväg på mornarna och husse lämnar hemma, han som ännu är ledig. Därför håller han extra koll på oss kvällstid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar