Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 23 januari 2019

Lillelördag


Mycket nöjd och harmonisk när jag tänker tillbaka på denna dag.
Haft ett varierande arbete och kroppen har trivts med de olika momenten. Helt annat än när du står åtta timmar och gör samma rörelser. Detta har gjort att arbetsdagen gått snabbt och jag slapp hem till min enkla tjäll.
Fick "piickar av gubben att jag börjar ha brett ut mej i hela huset nu med mina hobbyverksamheter och vid närmare eftertanke hade han så rätt. Så jag har städat upp lite i alla hörn och krympt min area.
Gjort färdigt beställningsarbetet som nu ligger i press under tunga böcker. Beställaren var så nöjd och det gläder min själ.
Mamma hade tinat upp efter köldknäppen och kom ut för att hälsa på och se mitt nyaste hobbyköp drejen. Zeb mådde prima i hennes famn.
I går kväll var det målargruppen som gällde och jag fick klar min kvinna som jag haft som projekt två tisdagskvällar nu. Hängde upp den i hallen där den tar sej bra med färgerna och jag kan smygtitta på för att se om eventuella åtgärder ännu behöver göras med den.
Nu blir det soffläge och Violinisten på tv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar