Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 29 januari 2019

Sing Halleluja!


Det är tisdag och jag borde varit kreativ med målargruppen. Men jag hade inget påbörjat och hade ingen aning om vad jag kunde plita till. Dessutom drog leran oerhört.
Och i detta snöoväder vi nu haft tyckte jag det var klokast att hållas på hemmaplan, har aldrig tyckt om att åka iväg när föret är dåligt.
Var så besviken på mej efter söndagens nollresultat vid drejskivan och kvällen började inte bättre. Hade förberett fem klösar. Första och tredje fick jag skrapa av skivan och slänga åt sidan. Men andra fjärde och femte blev rätt hyfsade och jag befann mej i ett lyckorus och det var lite sing Halleluja över det hela.


Visst, ni ser ju själva att det inte är så raka kanter på de bortersta men jag har höjd (de högsta jag gjort) och tunna väggar och det är inte fy skam. När de torkat till sej några dar går det allra skevaste att fixa och inte ens vi människor är perfekta så varför skulle mina krukor behöva vara det.


Två krukor ligger under plast och väntar på att bli beskickade. Dessa fem på bild är helt klara för skröjbränning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar