Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 12 juni 2019

Bland lupiner och kaffet


I går efter kvällspromenaden när ljuset låg så där lågt och allt var stilla, tog jag kameran och kröp mellan lupinerna. De måste var nåt av de finaste när de blommar och ett av de fulaste utblommade. Därför vill jag njuta av dem nu.


Jag hade tänkt mej på fotboll i kväll då sonen spelar. Men mot slutet av arbetsdagen kändes både hals och näsa som i begynnande stadiet av förkylning och jag valde att stanna hemma och försöka få bort den känslan. Har jag klarat mej hela vintern känns det väldigt onödigt nu en vecka före midsommar. Tror det fick fart i går kväll när jag tvättade fönstren och frös så in i norden om fingrarna.


Nu har jag en kaffestund mitt i köksfönstertvättning och gardinsbyte. Alltid lika fint att få sätta upp de virkade sommargardinerna mamma gjort till oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar