Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 14 juni 2019

Friidan


Lyckan är stor när arbetshalaren slängs in i skåpet på fredag eftermiddag. Kan bara ana hur det luktar när skåpet öppnas på måndag, men tills dess är det långt kan vi ju inbilla oss. Det börjar bli onödigt varmt i fabriken nu igen.
Vi fräschade upp oss och for till stan på pizza före det blev lite uppköp. Tyvärr var vi båda väldigt trötta och satt mest och såg hängiga ut.
Blev i alla fall upplivad när jag knackade ett bekant ansikte på axeln och fick stora kramen. En instagram vän bosatt i vårt grannland men vi är uppväxta i samma by. Hon några år äldre och vi hade aldrig kontakt som unga utan har hittat varann på "gamla" dar. Så roligt att prata en stund i det verkliga livet.


När vi kom hem verkade festen vara i full gång i vår trädgård. Den här stackaren var redan överförfriskad och jag fick hjälpa den ner före den slog ihjäl sej med sina konster.


Den satt länge och väl och bara matchade in vattenbadet tills den tog mod till sej och flög vingligt iväg. En riktig festprisse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar