Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 7 juni 2019

Totalt skruvade


Alltså jag blev totalt skruvad av värmen på arbetet i dag. Så urlakad som urlakad kan bli. Och så somnade jag och vet inte hur länge jag sovit. Minns bara att gubben sa om jag fortfarande menar sova så far han på fotboll och jag gav grönt ljus. Skulle bara vila lite till och vaknar långt senare. Bredvid på golvet ligger hunden och sover och ett tag tror jag han stelnat. Ser sen att han andas och låter honom vila. Till sist hör jag honom komma tassande in i köket och se lika skruvad ut som jag känner mej, en timme försenad från sin kvällsmedicinering och mat.


Men när vi kom hem och ännu hölls vakna gick vi alla tre i samlad tropp ner till ån för att simma. Så livsberikande. Satt sen på terrassen och åt chips för att återställa saltbalansen. Vi lyssnade till åskan och regnet som kom. Luften var så mycket behagligare och det kändes lätt att andas.
Jag började vinkla kameran in bland blommor och blad och kan inte annat än älska mina jätterams när klockorna slår ut. Måste ta in några kvistar att beundra.


Humlorna gillar skarpt och denna påminner mej om Nalle Puh som griper tag om kanterna och sticker huvudet in i honungsburken.


Nu ska jag sent om sider ta tag i den här fredagskvällen. Gå ut och plantera en syren bland annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar