Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 16 juni 2019

Fotoutflykt och en söndag


Vilken skön sommarsöndag det varit i dag.
Sent om sider öppnade vi dörren mot sommaren, tog morgonkaffet ut på verandan och njöt av fågelsång och värmen som smekte ännu trötta kinder.
Pojkarna har tillbringat eftermiddagen med oss på terrassen. Vi har grillat kött och njutit av karamelliserade rabarber med vaniljglass. Stött kula och fiskat och som mor i huset har jag njutit varje sekund.


I går kväll packade vi in kamerorna i bilen och drog till Ohtakari. Vädret lockade till fotografering, men tur vi hade extra kläder med för vid havet är temperaturen en annan.


Bara gubben och jag, två kameror och ett stativ. Så vackert.


Vi fotograferar på olika sett. Han vill ha de vida vyerna medan jag går med blicken sänkt för att hitta nåt extra. I går var jag så glad att jag gjorde det. Som dessa spetsar som gjorts av vattnet, alldeles ljuvligt i mitt tycke.


Och fjädern, som nästan blev min favorit. Som fångat upp små stenar, nästan som ädelstenar och vassröret intill. Vilket stilleben.


Så till avdelningen djuriskt roligt. En lite träpinne ca 10 cm lång som låg där mellan stenarna och var lika knepig i båda ändarna. Detta kanske ett havsdjur från långt tillbaka i historien.


Och i andra änden en gädda.
Ibland lönar det sej att ödmjukt böja sej för den fantastiska naturen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar