Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 27 juni 2019

Trädgårdsvits


Börjar med en trädgårdsvits jag hörde i den fenomenala podden Blommar det.

-Vet du vad Ed Sheerans trädgårdsintresserade bror heter?
- Scott Sheeran! :) :) :)

Nåja.


Om man frågar om det blommar hos oss så nej, inte så värst mycket. Men jag är nöjd så länge det är grönt och gläds till tusan åt det lilla som blommar istället.
I kväll är en fin kväll och underbart varmt på terrassen. men jag undviker helst solen för min rosacea är på hugget nu i ansiktet och då gör solen inte nåt stordåd. Men jag sitter under markisen och har det världsbäst känns det som. Trots att jag är ensam då gubben kört kvällsskifte hela veckan utom i morgon. Men hunden lufsar efter mej när jag släpar på vattenkannor, håller sej i närheten när jag står fyromfota och rensar ogräs. Det är lugnt och stilla efter en dag på fabriken bland skramliga rör och högljudda maskiner.


Denna dahlia är nu min stolthet och jag följer den noga dag för dag när den breder ut sina blomblad. Sen pratar jag med den och smeker den lätt som en gammal tant.


Sist men absolut inte minst <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar