Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 20 juni 2019

Det artar sej


Den här killen har inte mått så bra i dag.
Värmen tär på hälsan och han hade spytt upp all mat som han fick i morse. Tog honom på en simtur när vi kom hem och efter det vilade han i skuggan en stund innan han hade matlust tillbaka och knaprade sitt torrfoder. I kväll har han velat ligga inne och vi har låtit bordsfläkten gå så han har fått extra svalka. Om jag bara slapp och klippa hans päls men vi blir så fort ovänner i sådana situationer.


I arbetet hade vi gruppfotografering och midsommarkaffe med hallonbakelse innan vi tog helg.
och här hemma artar det sig också. Finduken har åkt fram och nu hoppas jag vi kan äta det mesta ute i helgen. De virkade gardinen höjer hela köket.


Ett arbete mina ögon inte skulle klara av.


Jag säger som Ernst att i det enkla bor det vackra och plockar in hostablad i min favoritvas från salige Anttila. Jag är nästan i mål med midsommar röjet och vem skulle trott det om de kom in här tidigare i dag. Hoppas ännu på ett kvällsdopp efter all möda och besvär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar