Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 29 juni 2019

Gillar allt


Jag gillar allt med den här dagen.
Slog upp ögonen när klockan närmade sej halv nio. Började dagen med ett leende när det var lördag och jag hade fått sova ut och en hel dag låg framför med diverse roligheter.
Först skulle det göras besök i städerna två. Åt en hamburgare före vi tog oss till nästa stad.


Kom hem med detta trälass och jag var så himla nöjd. Så småningom ska det bli till nåt.


Zeb är nästan alltid med mej en runda till växthuset. Han blev förövrigt duschad och intvålad i dag till hans stora förnedring men så här efteråt verkar han rätt nöjd. Doften av åbotten har legat som en slöja över honom en längre tid och vi tänkte att det kanske inte är så aktuellt med kallsupar än på några dar.


Så rofyllt i detta rum. Det växer så det knakar och riktigt snart skördar vi de första gurkorna. Går också bra att bara sitta och titta på när det växer ifall det är blåsigt på utsidan.


När inget började hända med trälasset ännu i dag och jag inte behövdes som arbetsledare eller ihållare lyfte jag ut min drejskiva i garaget. Det är flera månader sen jag drejade sist och jag var lite nervös om jag hunnit tillbaka på ruta ett.



Men det visade sej vara som att lära sej cykla, har man en gång lärt sej så sitter det i. Det var väldigt enkelt att centrera lerklösen när den väl var knådad. Om det var särdeles bra lera eller om det nu sitter i fingrarna kan jag inte svara på men det var så lätt och leran så följsam. Det blev tre skålar och en ytterkruka. Jag var alldeles lyckorusig efteråt.


Och den godaste middagen från restaurang hemma serverades på vår soliga terrass. En av de allra bästa ställena i världen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar